Arsenal-costaricaner: Stadig meget arbejde foran os

Arsenal-costaricaner: Stadig meget arbejde foran os

629
0
DEL

Joel Campbell har i denne sæson været en af profilerne på Arsenals hold, og i går var den unge costaricaner også med i startopstillingen mod Manchester City. En kamp der sluttede med 2-1, men Campbell mener alligevel, at holder har meget arbejde foran sig.

Selvom Arsenal lige nu har gang i en flot sæson i Premier League, så mener Joel Campbell ikke, at holdet kan stille sig tilfredse endnu, og han mener, at der ligger meget arbejde forude, hvis man vil slutte helt øverst i tabellen, når sæsonen er slut.

– Det var en super kamp for os, og vi fik et godt resultat. Nu ser vi fremad, og vi har stadig en masse arbejde at gøre. Det var et stort skridt for os, og vi er med i kampen om at vinde mesterskabet.

– Vi må fortsætte vores sejrsstime, og vi nærmer os førerholdet Leicester, som vi har respekt for. De har et godt hodl, som har bevist en masse i denne sæson, siger han til klubbens hjemmeside.

Joel Campbell har i denne sæson været et af de mange lyspunkter for Arsenal, og costaricaneren har spillet syv kampe indtil videre.

INGEN KOMMENTARER