Arsenal-spiller om Costa: Man skal være kold

Arsenal-spiller om Costa: Man skal være kold

899
0
DEL

Arsenals Laurent Koscielny mener, at den eneste måde man kan håndtere Diego Costa på, er ved at være iskold over for hans adfærd. 

Diego Costa er efterhånden blevet kendt som en af fodboldens helt store badboys, som gør livet surt for diverse forsvarer med sin målnæse og aggressive adfærd.

Arsenals Laurent Koscielny har flere gange stået over for netop Diego Costa, og Koscielny mener, at den eneste måde man kan håndtere Costa på, er ved at være iskold over for hans provokationer.

– Når du spiller imod Costa, så ved du, at han altid går efter den fysiske kontakt. Han vil altid forsøge at drive forsvarerne til vanvid, men i den situation er du bare nødt til at være kold og rolig, siger Koscielny til L’Equipe.

Koscielny oplevede selv Costas adfærd, da Arsenal mødte Chelsea i september måned, hvor Costa slog ud efter Koscielny. En situation, der endte med, at Koscielnys holdkammerat Gabriel blev vist ud.

– Du kan sagtens blive sur over den slags situationer. Jeg har haft mange andre dueller med angribere, men det har altid været med respekt, som med Luis Suarez.

– Efter den kamp mod Chelsea fik jeg mange beskeder fra folk der sagde: ‘Tillykke, hvis jeg havde været dig, havde jeg nok slået ham’ (Costa, red.), siger Koscielny.

Koscielny siger afslutningsvis, at det handler om rutine, at kunne styre sådanne situationer.

– Jeg har været hos Arsenal i fem år, og jeg har spillet omkring 200 kampe for mit hold. Nogle af dem har været meget vigtige. Jeg har spillet VM og Champions League. Alle disse erfaringer hjælper mig med ikke at blive overvældet af mine følelser, afslutter franskmanden.

INGEN KOMMENTARER