Arsene Wenger: Hvordan gik Arsenal glip af Harry Kane?

Arsene Wenger: Hvordan gik Arsenal glip af Harry Kane?

965
0
DEL

Arsene Wenger forlanger nu at vide, hvordan Arsenal gik glip af Harry Kane. Wenger har afsløret, hvordan han har udspurgt hans ungdomstrænere da han fandt ud af, at den nuværende Tottenham-angriber i ungdomsårene slog sine folder i Arsenals ungdomsprogram.

Arsene Wenger afslører at han blev en smule vred da det kom ham for øre, at den engelske landsholdsspiller slap væk fra Arsenal som barn. Han understreger samtidigt, at han ikke vil forsøge at få Harry Kane “tilbage” til Arsenal.

Harry Kane sluttede sig til Tottenham som 11 årig. Inden da havde han tilbragt et år hos Arsenal.

Grunden til franskmandens frustration skal nok findes i, at den nu 22 årige angriber siden har udviklet sig til en af Premier Leagues farligste angribere. Han scorede 21 mål i sidste sæson, hvor han fik sit store gennembrud. Harry Kane kommer desuden til det forestående Nord London Derby med fem mål i sine sidste tre kampe.

– Jeg synes det er ret sjovt, men man er altid en smule vred også, hvorfor jeg stille spørgsmålet: Hvorfor forlod han os?

– Men som 9 årig fodboldspiller flytter man her og der. Nogle drenge flytter til Tottenham andre til Arsenal. Som ungdomsspiller, fordi forældrene finder et nyt job, flytter de ofte rundt.

– Hvor god han kan blive ved jeg ikke. Jeg ved ikke hvem man kunne sammenligne ham med, men jeg tror han kan blive en top spiller, udtaler Arsene Wenger.

Kane vil efter al sandsynlighed starte på banen i derbyet, hvor Tottenham skal forsøge at udvide deres 10 kampe i træk uden nederlag i Premier League. Denne sags hovedperson har i øvrigt advaret sine holdkammerater om at undervurdere Arsenal som følge af deres 5-1 nederlag i midtugen.

– Det var ikke en god aften for dem. Meget er blevet sagt omkring det resultat, og som fodboldspiller ved man, at de vil komme flyvende ud og forsøge at rode bod på tingene. Så det er hvad vi forventer, udtaler Harry Kane.

En del af problemet skal nok findes i at de store klubber, på grund af deres enorme arbejde med at finde og udvikle talenter, af og til ikke kan se skoven for bare træer.

INGEN KOMMENTARER