Aston Villas træner vil lade Agbonlahor forlade klubben for discount-pris

Aston Villas træner vil lade Agbonlahor forlade klubben for discount-pris

810
0
DEL

Gabriel Agbonlahor vil få tilladelse til at forlade Aston Villa, hvor han ikke rigtig har fundet sig til rette. Den utilpassede skipper får sågar lov til at forlade klubben til, hvad der ligner discount-pris.

Den 29-årige angriber er således ikke i kridthuset hos Aston Villa-træneren, Remi Garde, hvorfor en transfer allerede kan komme i stand til januar, hvis en køber melder sig på banen.

Tre klubber, der alle skulle komme fra de arabiske emirater, har udvist interesse for Agbonlahor. Der er tale om klubberne Al Ahli, Al Wasl og Emirates, der altså har muligheden for at sikre sig den nuværende Premier League-spiller, endda rigtig billigt.

 

Three clubs based in the United Arab Emirates — Al Ahli, Al Wasl and Emirates — have shown interest in taking the misfit.

 

Garde vil eftersigende give Agbonlahor en chance for at forlade klubben. Da Garde kom til klubben i sidste måned fortalte han Agbonlahor, at han ikke er en del af den franske træners planer med klubben.

Agbonlahor har i øvrigt, af egen lomme, betalt en tur til Los Angeles, hvor hans skadesproblemer skal kommes til livs ved hjælp af specialister.

Han har dog ikke været i stand til, at gøre sig selv til en del af den nye træners planer, hvorfor han altså nu står til rådighed på transfermarkedet.

 

Agbonlahor, der tidligere har fået chancen på det engelske landshold, har tidligere insisteret på, at han vil blive i Aston Villa i hele hans karriere, hvor han allerede nu har spillet over 350 kampe. Agbonlahor har spillet i Aston Villa siden 1994.

Han kunne have forladt Aston Villa på et tidligere tidspunkt. Han kunne have rykket til Sunderland dengang den tidligere Aston Villa-træner, Martin O’Neill, var på Stadium of Light.

 

INGEN KOMMENTARER