Atletico-profiler: Astana var stærke i defensiven

Atletico-profiler: Astana var stærke i defensiven

589
0
DEL

Atletico Madrid skuffede her til aften en smule, da de kun formåede at spille 0-0 på udebane mod Astana. Et par af Atletico-profilerne er ærgerlige over, at det ikke blev til 3 point i dag, men de har også rosende ord tilovers for hjemmeholdet.

Det har ikke helt kørt på skinner for Atletico Madrid i denne sæson i Champions Leauge. I dag måtte holdet igen nøjes med et uafgjort resultat, da det spanske storhold ikke kunne nedbryde en stærk defensiv.

– Vi ville gerne vinde, men det var en meget svær kamp. Vi var tæt på til sidst, men det lykkedes ikke. Vi må fighte i de to sidste kampe og nå vores mål, siger Tiago til Atleticos Twitter.

Også Antoine Griezmann har rosende ord tilovers for Astana-holdet, og han mener, at det kasakhstanske hold har en rigtig god defensiv.

– Vi gav alt, hvad vi havde, men det lykkedes ikke. De var meget stærke i defensiven. Nu har vi to kampe foran os i gruppen, og vi må fokusere på at vinde, fortæller, Atletico Madrids stjernespiller.

Atletico Madrid har skrabet syv point sammen i de første fire kampe. I næste runde møder det spanske storhold Galatasaray, og bliver det til en sejr i det opgør, kan Madrid-klubben se frem til flere kampe i Champions League på den anden side af nytår.

INGEN KOMMENTARER