Avis: Ændringer i Danmarks startopstilling mod Sverige

Avis: Ændringer i Danmarks startopstilling mod Sverige

909
0
DEL

Efter at have indrømmet, at startopstillingen ikke var helt optimal i lørdagens kamp mod Sverige, har Morten Olsen nu taget konsekvensen og varslet ændringer, erfarer Ekstra Bladet.

Der skulle især ske et skift på midtbanen, hvor både Thomas Kahlenberg og William Kvist må lade livet. Efter en ringe præstation fra begge spillere, skal der altså nye kræfter til, for at kunne sikre Danmark en plads til det kommende EM, skriver Ekstra Bladet.

Man havde ellers forventet at begge de spillere der nu er blevet udskiftet, ville få en afgørende rolle på Friends Arena i Stockholm, men det skete altså ikke. Kahlenberg begik straffespark, og William Kvist blev løbet midt over af den svenske offensiv, hvilket måske også kan tilskrives at han lå alene på pladsen som 6’er.

Det ændres angiveligt nu, hvor både Pierre-Emile Højbjerg og den helt store overraskelse, Thomas Delaney, skal ligge i 6’er rollen. Pierre-Emile Højbjerg er de fleste fodboldglade danskere bekendt med på landsholdet, og skabte også en hvis ro, da han kom ind mod Sverige. Delaney har gjort det fremragende for FCK i Superligaen, og mange betragter ham nok som liggende over førnævnte William Kvist i både hierarkisk og spillemæssig forstand.

Udover midtbanen skulle Morten Olsen også valgt to nye kanter, netop de to som kom ind og gjorde en forskel imod Sverige i lørdags. Der er tale om Nicolai Jørgenson og Yussuf Poulsen, som altså slår Victor Fischer og Martin Braithwaite af, da ingen af dem gjorde noget særligt væsen af sig.

Vi må dog vente med at få det helt bekræftet til, at Landstræneren selv afslører sin startopstilling kort før kampen.

INGEN KOMMENTARER