Avis: PSG slutter sig til kampen om Pep Guardiola

Avis: PSG slutter sig til kampen om Pep Guardiola

865
0
DEL

Paris Saint-Germain har tilsyneladende kontaktet Pep Guardiola. Målet skulle være, at lokke Pep Guardiola til at træne den franske storklub fra og med næste sæson.

Ifølge avisen Le Figaro, så kontaktede PSG-præsidenten, Nasser Al-Khelaifi, allerede Pep Guardiola da det blev offentliggjort, at den spanske succes-træner ville forlade Bayern München til sommer.

Den siddende træner i Paris Saint-Germain, Laurent Blanc, har kontraktudløb til sommer og en forlængelse virker ikke til at vente lige rundt om hjørnet.

Storfavoritterne til at snuppe den succesfulde, spanske træner ser dog ud til at være Manchester City. En anden Premier League-klub, der eftersigende er på jagt efter Guardiola, er Chelsea, som har givet Guardiola et tilbud, der altså måske kunne få spanieren til at vende ryggen til Manchester.

Guardiola har endnu ikke bekræftet sine planer om, hvor han har tænkt sig at være træner til næste sæson. Derfor må alle muligheder, selv Paris Saint-Germain, siges at stå åbne.

Meget tyder ikke desto mindre på Premier League. Legenden fra selv samme liga, Thierry Henry, har forudsagt, at Guardiola vil få succes, hvis han vælger at tage til England.

– For ham [Guardiola] er det at vinde, en konsekvens af at spille godt med bolden på jorden, at respektere planen og altid at have boldbesiddelse, sagde altså Henry.

Det skal blive spændende at følge, hvor den tidligere FC Barcelona-træner indfinder sig, når sæsonen er slut

 

INGEN KOMMENTARER