Avis: Randers FC henter ny sportschef

Avis: Randers FC henter ny sportschef

1035
0
DEL

Ifølge den lokale Randers-avis, Randers Amtsavis, henter Randers FC nu en erstatning for Peter “PC” Christiansen, der for et par uger siden dragede til ærkerivalerne fra AGF. Nu ser Randers dog ud til, at have fundet en erstatning, der nu er Sportschef hos lokalrivalerne fra Viborg.

I løbet af de seneste par uger har man i Randers FC sagt farvel til mange ting. Man sagde som sagt farvel til sportschefen Peter Christiansen, der dragede til AGF. Man sagde også farvel til direktør Hans-Peter Rasmussen. Derudover sagde man også farvel til muligheden for at blive overtaget af udenlandske investorer, der i stedet kastede sig over FC Nordsjælland.

Hvis man skal tro den lokale avis i Randers, Randers Amtsavis, så er der nu en ny og stærk mand på vej ind af døren på BioNutria Park.

Allerede i dag bliver rollen som sportschef igen besat i den østjyske klub. Der er tale om Ole Nielsen, der indtil nu har besat en lignende rolle hos lokalrivalerne fra Viborg.

Ole Nielsen er en af de mest rutinerede sportschefter i Superligaen. Han har således både erfaring fra SønderjyskE og altså også Viborg.

INGEN KOMMENTARER