Avis: Real Madrid-stjerne stak af fra politiet med 200 km/t

Avis: Real Madrid-stjerne stak af fra politiet med 200 km/t

1209
0
DEL

Real Madrids James Rodriquez menes at være stukket af fra politiet med 200 km/t. Det beretter politiet selv ifølge den spanske avis AS.

Det er tilsyneladende ikke kun på fodboldbanen, at James Rodriquez er djævelsk hurtig. Den colombianske offensivspiller har åbenbart også lidt kløen i foden, selv når han ikke er trådt ned i fodboldstøvlen.

Læs også: Officielt: Bournemouth bliver første aktive PL-klub i transfervinduet

Real Madrid-stjernen har ifølge den spanske avis AS kørt fra politiet med 200 km/t trods politiets tegn til, at han skulle stoppe og holde ind til siden.

Disse ordrer har Rodriquez ifølge avisen ignoreret og i stedet fortsat den voldsomme fart ind mod anlægget i den spanske hovedstadsklub, hvor endnu et træningspas skulle afvikles.

Læs også: Avis: United planlægger bud på Milan-reserve

Da politiet ankom ude foran træningsanlægget, blev de ifølge AS stoppet af sikkerhedsvagter. Da de spanske politimænd så forklarede deres ærinde for at trænge ind på området, fik de lov til at komme ind.

Læs også: Billede: Fik United-talent en øl for meget i går?

Avisen har i forbindelse med historien bl.a. billeder og videooptagelser som dokumentation, og den skriver endvidere, at James Rodriquez kan straffes med en stor bøde samt fratagelse af sit kørekort.

INGEN KOMMENTARER