Avis: United-komet tilbage i startopstillingen til cup-kamp

Avis: United-komet tilbage i startopstillingen til cup-kamp

827
0
DEL

Den engelske avis Express skriver, at Memphis Depay igen er tilbage i Manchester Uniteds startellever, når holdet tager imod Middlesbrough onsdag aften i Capital One Cup.

Memphis Depay er efter en række halvsløje præstationer i Premier League gledet ud af startopstillingen, men den flamboyante kantspiller ventes at være tilbage blandt de startende elleve til onsdagens cup-kamp mod Middlesbrough fra den næstbedste række.

Det forventes, at Rooney, Chris Smalling, Juan Mata og Bastian Schweinsteiger alle sidder over onsdag aften for at kunne restituere, hvilket giver plads til en række spillere, der normalvis befinder sig i periferien af holdet.

Express skriver, at det givetvis vil give plads til spillere som James Wilson, Ander Pereira, Matteo Darmian, Daley Blind samt Marouane Fellaini fra start.

Avisen erfarer formentlig dette på baggrund af Louis van Gaals udtalelser om, at han har en masse trætte spillere efter et hårdt og tætpakket kampprogram.

– Jeg har en masse spillere i den røde zone (af trætheden, red.), fordi vi har haft masser af kampe, og vi har en masse kampe at spille endnu, forklarede Manchester United-manageren ifølge Express, inden han uddybede:

– Jeg er nødt til at se, om jeg kan bruge dem eller ej. Jeg er nødt til at beslutte det i morgen. Vi har brug for alle de dage, vi kan få, til at restituere. Det er svært at sige endnu.

Aftenens Capital One Cup-kamp mellem Manchester United og Championship-holdet Middlesbrough vises på Canal 9 kl. 21:00 dansk tid.

INGEN KOMMENTARER