Balotelli skal opereres efter besøg i København

Balotelli skal opereres efter besøg i København

863
0
DEL

Som vi kunne afsløre her på Sambabold.dk i sidste uge, så var den kontroversielle stjerne-angriber Mario Balotelli i København i sidste uge. Vi kunne også senere på dagen, sidste mandag, afsløre grunden til hans besøg. Balotelli var på besøg hos en læge i København. I forbindelse med dette besøg aflagde Balotelli og hans agent også besøg på en Café i byen, hvor han altså blev spottet. Nu har sagen taget en ny drejning.

Det er blevet bekræftet at Mario Balotelli er skadet i op til tre måneder. Han skal tilmed opereres for sportsbrok, hvad der altså er kommet ud af Balotellis første konsultation hos den danske professer Per Hölmich fra Amager Hospital.

Desværre for Mario Balotelli, og AC Milan hvor han optræder som lejesvend, skal den prominente angriber altså opereres i lyskeregionen. Han har allerede været skadet i over en måned, og nu kan han altså lægge godt og vel et par måneder oven i sin skadesperiode, hvis forudsigelserne holder stik.

Mario Balotellis karriere har på ingen måder været en dans på roser siden han slog folderne i Inter, Manchester City og første omgang i AC Milan, hvor han, med gode præstationer og en del skandaløse udfald udenfor banen, slog sit navn fast blandt verdens største talenter. Det begyndte dog at gå ned ad bakke da han begyndte at falde gevaldigt af på den. Han flyttede fra AC Milan til Liverpool, hvor han skulle vise sig at floppe gevaldigt. Et enkelt mål blev det til i 16 kampe. Nu er han så rykket tilbage til Italien og AC Milan. Her er det indtil videre blevet til 228 minutters spilletid og et enkelt mål. Nu er Balotelli altså skadet og vil være det i de næste par måneder. han floppede fælt.

INGEN KOMMENTARER