Barca-profil: Barcelona og Real Madrid ville ikke kunne vinde Premier League

Barca-profil: Barcelona og Real Madrid ville ikke kunne vinde Premier League

683
0
DEL

Den catalanske storklubs spanske midterforsvarer, Gerard Pique, mener, at hverken FC Barcelona eller rivalerne fra Real Madrid ville være i stand til at vinde Premier League. Årsagen hertil skal ifølge Pique findes i den fysisk betonede spillestil. 

28-årige Pique var i perioden 2004-2008 at finde i det nordengelske hos Manchester United. Det blev ikke til alverdens spilletid på disse fire år. Faktisk blev han kun noteret for 23 optrædener for ‘The red devils’.

Derfor vendte han i 2008 tilbage til den catalanske hovedstad, hvor han i sine ungdoms år spillede for FC Barcelonas akademi inden skiftet til Old Trafford.

Siden 2008 er det bl.a. blevet til fem La Liga-titler for den spanske landsholdsspiller, men han tror, at hverken catalanerne eller madrilenerne ville være i stand til at få samme succes i den engelske Premier League.

– Jeg tror, at hvis Barcelona eller Real Madrid skulle spille i Premier League, ville de ikke have en chance for at vinde mesterskabet det første år, fortæller Pique i interview til The Daily Telegraph og fortsætter:

– Fordi hvis du tager til Stoke eller andre typer hold, så ville det blive meget svært.

– Det er en debat, som vi kunne bruge mange timer på. Hvis Manchester United eller Chelsea kom til Spanien, ville det samme være tilfældet. De ville ikke kunne vinde ligaen, afslutter den tidligere United-stopper.

Gerard Pique og hans spanske landsholdskollegaer forbereder sig i øjeblikket til venskabskampen mod England på fredag.

INGEN KOMMENTARER