Barcelona fyrer spiller på baggrund af to år gamle Twitter-opslag

Barcelona fyrer spiller på baggrund af to år gamle Twitter-opslag

1194
0
DEL

Man skal passe på, hvordan man udtaler sig som fodboldspiller. Det kan senere hjemsøge en, som det var tilfældet med Sergi Guardiola, der blev fyret fra Barcelonas reservehold få timer efter underskrivelsen af kontrakten. Grunden var to år gamle Twitter-opslag.

FC Barcelona kunne mandag præsentere hele tre forstærkninger til klubbens b-hold, men blot få timer senere var den ene af forstærkningerne fyret igen.

Spilleren var Sergi Guardiola og grunden var som sagt to år gamle Twitter-opslag, hvor Guardiola udviser komplet mangel på respekt overfor FC Barcelona og faktisk også hele Catalonien.

Opslagene er som sagt to år gamle. Dengang udfyldte Guardiola rollen som midtbanespiller hos klubben AD Alcorcón. I forbindelse med et El Clásico-opgør udviste han således sympati for Real Madrid, mens FC Barcelona og Catalonien var helt ovre i den anden grøft.

Twitter-opslagene, som fik Guardiola fyret, lyder som følger.

– Jeg ville ikke have Messi på mit hold, han ødelægger måden, hvorpå holdet spiller.

– Op med Real Madrid og til helvede med Catalonien.

– I dag er det op med Real Madrid og til helvede med Catalonien.

Dette var altså tre af de to år gamle Twitter-opslag, der altså fik Guardiola fyret få timer efter, at blækket var tørret på kontrakten.

I går forlod han altså Alcorcón til fordel for en kontrakt med Barcelonas b-hold. Guardiola spildte ikke tiden og heller ikke med at rydde op på sin Twitter-konto. Guardiolas udskejelser på Twitter kom senere på dagen Barcelona-ledelsen for øre og de var ikke i tvivl. Kontrakten skulle annulleres, hvilket blev fuldbyrdet få timer efter den var underskrevet.

INGEN KOMMENTARER