Bayern München desperate efter at holde på Pep Guardiola

Bayern München desperate efter at holde på Pep Guardiola

846
0
DEL

Som The Mirror har afsløret, så er Bayern München desperate efter at overtale Pep Guardiola til at blive i klubben, når hans nuværende aftale, der har givet ham en årsløn på 140 millioner, udløber næste sommer.

I Bayern München frygter man, at Pep Guardiola står højt på ønskelisten hos andre klubber. Klubber som Manchester City. Derfor vil den tyske klub forsøge at overtale Guardiola til at blive med en ny og mere lukrativ aftale. En aftale, der eftersigende skulle indbringe Guardiola 170 millioner kroner i årsløn.

Pep Guardiola er uden ret meget tvivl den mest eftertragtede træner i Europa. Kontrakt-forhandlingerne mellem Guardiola og Bayern München har fundet sted siden sidste måned. Hvorvidt parterne når til enighed er derfor fortsat et mysterium.

Guardiola skulle eftersigende toppe Chelseas ønskeliste, alligevel frygter man Manchester City mere i Bayern München. Selvom den nuværende træner for Manchester City, Manuel Pellegrini, har underskrevet en aftale, der binder ham til år 2017.

Manchester United og Arsenal følger også slagets gang med interesse. Carlo Ancelotti kunne imidlertid også være et mål for City, hvis de altså beslutter at foretage ændringer på trænerposten når sæsonen er slut.

Pellegrini er allerede nu blevet advaret om, at City-ledelsen forventer mindst en sølvmedalje denne sæson og at Pep Guardiola ville være den perfekte erstatning.

Den tidligere Chelsea-træner, Carlo Ancelotti, skulle også være ivrig efter at vende tilbage til engelsk fodbold, hvorfor der godt kunne blive en post ledig til ham, næste sommer. I hvilken klub det bliver, kan vi kun gisne om så længe. Den succesfulde Atletico Madrid træner, Diego Simeone, skulle der eftersigende også være mulighed for at se i Premier League inden alt for længe. Han er udråbt som en af favoritterne til at erstatte Jose Mourinho i Chelsea, hvis han altså skulle blive fyret.

INGEN KOMMENTARER