Bayern-stjerne revser Frankfurt-tilgang: Det er ikke fodbold

Bayern-stjerne revser Frankfurt-tilgang: Det er ikke fodbold

952
0
DEL

Bayern Münchens midtbanemotor Arturo Vidal er rasende over Frankfurts taktiske tilgang til deres indbyrdes kamp. Det er ikke ægte fodbold, siger chileneren. 

Eintracht Frankfurt holdte stand i samtlige 90 minutter og fik et 0-0-resultat mod Bayern München fredag aften. Dermed stoppede de mestrenes sejrsstime, som hidtil havde talt 10 vundne kampe i streg.

Bayerns Arturo Vidal er dog langt fra imponeret af Frankfurts præstation og tilgang, som i hans optik ikke handlede om fodbold.

– Det var meget hårdt arbejde i dag. Frankfurt skubbede alle 11 mand ned i eget felt. Det er ikke fodbold. Det gør det næste umuligt at score for noget hold, fastslår Vidal ifølge Goal.com.

– Vi kontrollerede kampen og arbejdede godt som et hold. Det eneste, der manglede, var et mål. Vi er helt klart skuffede med det uafgjorte resultat. Vi er nødt til at arbejde på at ramme målskiven, forstætter den dynamiske midtbanefighter.

På trods af det uafgjorte resultat er Bayern München fortsat i front i Bundesligaen og skal kigge langt efter de nærmeste forfølgere. Skulle Dortmund vinde deres kamp, fører Bayern stadig med otte point efter 11 runder.

INGEN KOMMENTARER