Bech om Terry-rygter: En praktikant vil ikke være mit førstevalg til jobbet

Bech om Terry-rygter: En praktikant vil ikke være mit førstevalg til jobbet

1153
0
DEL

Troels Bech opfordrer ikke folk til at spille på John Terry som næste Brøndby-træner, for som sportdirektøren siger, så vil en praktikant ikke være hans førstevalg til posten. 

For præcis en uge siden skrev den engelske avis Daily Mirror, at John Terry med stor sandsynlighed kan blive tilbudt cheftrænerjobbet i Brøndby IF qua sit nære forhold til klubejer Jan Bech Andersen.

Som følge af spekulationerne i medierne faldt oddset på netop Terry som næste Brøndby-træner markant hos Danske Spil, hvor han pludselig stod som favorit blandt et bredt felt af mulige kandidater.

Spørger man klubbens egen sportsdirektør Troels Bech, der har et afgørende ord at skulle sige i den beslutningsproces af udvælgelsen af en ny cheftræner, så bør man ikke sætte sine penge på Terry. Dertil er kendskabet til hans kvaliteter som træner for mangelfulde.

Læs også: Agentfirma afslører: Så mange millioner får Mourinho, hvis han ikke får United-job

– Nej, ham skal du ikke spille på, siger Troels Bech til tribunen.com og uddyber:

– Hvad nu, hvis Jan (Bech Andersen, red.) ikke kendte ham personligt? Hvad skulle så tale for, at det blev ham? Hvad har han af kvaliteter? Jeg aner ikke, hvad han kan, ud over at være John Terry på Chelseas hold, hvilket han er god til.

Læs også: Klubkoryfæ: Laudrup ødelagde Brøndby-kulturen

Selvom John Terry indiskutabelt er et stort navn i international fodbold, så betyder det ikke, at Brøndby vil forsøge at at score noget kommercielt på den konto ved at hyre ham. Det handler om trænererfaring, og desuden er Brøndby IF et stort navn i sig selv, fastslår sportsdirektøren.

– Jeg tror altså ikke, at en praktikant vil være mit førstevalg til jobbet. John Terry er et stort navn i fodboldens verden og ville da sikkert være et trofæ rent kommercielt. Men vi behøver ikke et stort navn i Brøndby. For Brøndby er et stort navn i sig selv, forklarer Troels Bech.

Læs også: Agger efter nulløsning: Vi har en elendig bane

INGEN KOMMENTARER