Bendtner: Det bliver svært for Sverige i Parken

Bendtner: Det bliver svært for Sverige i Parken

532
0
DEL

Nicklas Bendtner og resten af det danske landshold tabte i går med 2-1 til Sverige i en kamp, hvor intet fungerede for danskerne. Alligevel lever håbet og drømmen om at komme med til slutrunden næste år, og det mener Nicklas Bendtner også.

Selvom Danmark i går led et knebent nederlag på 2-1 til Sverige, og derfor skal op og score minimum et mål uden at svenskerne laver et, så er Nicklas Bendtner optimistisk, og den lange angriber tror på, at svenskerne får det svært i Parken.

– Vi spillede nok for meget på deres præmisser med lange bolde og meget fysik. Vi fik ikke fat i vores eget spil, og vi kunne tydeligt se, at så snart vi fik gang i bolden og kørt den rundt, så var vi i kontrol. Vi skal ikke spille deres spil.

– Sverige kommer til at møde et topmotiveret hold, som ved, hvad det kræver. 0-0 er ikke godt nok for os, så vi skal ud at score, så det er ret simpelt. Vinder vi 1-0, er vi videre, scorer de, skal vi score to, så det er meget simpelt. Jeg tror 100 % på det, afslutter en optimistisk Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner har tidligere scoret afgørende mål for det danske landshold, og lad os da håbe, at angriberen finder godteposen frem på tirsdag og putter bolden i kassen. For at Danmark skal kvalificere sig, skal holdet vinde 1-0, og så vil man være videre på reglen om udebanemål.

INGEN KOMMENTARER