Benítez: Ronaldo er sulten efter mere

Benítez: Ronaldo er sulten efter mere

1012
0
DEL

Real Madrids cheftræner Rafa Benítez snakker i positive vendinger om publikumsfavoritten Cristiano Ronaldo, og den spanske træner er overbevist om, at den 30-årige offensivspiller fortsat stræber efter flere titler og mere hæder.

Tirsdag eftermiddag fik Cristiano Ronaldo endnu et trofæ til samlingen. Denne gang blev han hæderkronet med ‘Den Gyldne Støvle’, som den flamboyante portugiser allerede havde tre af i forvejen.

Ovenpå titlen som Europas mest scorende spiller udtalte Ronaldo selv tirsdag, at han langt fra er mættet af at vinde, og det bliver nu bakket op af cheftræneren i Real Madrid, Rafa Benítez.

– Trofæer i den størrelsesorden er ekstremt svære at få, og det beviser, at han er en meget vedholdende spiller, som besidder det indre ‘drive’, der sørger for, at han konstant optimerer og udvikler sig, siger Benítez ifølge Marca.

– Når man har en spiller, der scorer så mange mål, så vil holdet vinde kampe. Han talte tydeligt og takkede sine holdkammerater. Han er klar over, hvilken stor rolle de spiller for ham og den succes, han nyder, fortsætter Real Madrid-træneren:

– Cristiano Ronaldo bliver ved med at sætte nye rekorder, og vi snakker helt åbenlyst om en spiller med en masse talent og kvalitet, og at han slår Raúls rekord som den mest scorende spiller i klubbens historie siger det hele. Dette er ikke blot en spiller, der slår rekorder, men som er sulten efter mere, fuld af ambitioner og i stand til at optimere sin krop yderligere, slutter Benítez.

Målmaskinen Cristiano Ronaldo rundede i sidste måned sit karrieremål nummer 500.

INGEN KOMMENTARER