Benitez: Sejren er vigtig for fremtiden

Benitez: Sejren er vigtig for fremtiden

786
0
DEL

Real Madrid slog i går storspillende Celta Vigo med 3-1 på udebane, og det var en vigtig sejr for kongeklubben – også for fremtiden. 

Celta Vigo har i denne sæson spillet langt over forventning og lå før gårsdagens topopgør imod Real Madrid side om side med det stjernespækkede mandskab med 18 point hver.

I går skulle de så forsøge at slå den store gigant fra Madrid på eget græs, men det endte med en favoritsejr til Benitez’ tropper på 3-1.

Efter kampen var den spanske træner meget glad, og han mener, at sejren også er brugbar i fremtiden:

–  Resultatet er, hvad jeg bedst kunne lide ved kampen. Vi arbejdede hårdt for at hente de tre point. Vi spillede en god kamp og skabte mange chancer for at lukke kampen, men vi led under, at vi ikke fik lukket kampen med det tredje mål, siger den tidligere Liverpool-manager ifølge spanske medier og uddyber:

– Vi må analysere, hvad vi ikke gjorde godt nok. I disse kampe, med de skader vi har, får hele truppen spilletid. At bruge disse spillere og blive ved med at vinde styrker os, ikke bare resultatmæssigt, men også for fremtiden. Det styrker truppen.

– Det bedste ved kampen var holdets præstation. Vi scorede tre mål, skabte mange chancer, var oppe imod en ubesejret modstander, spillede godt og formåede at gøre en ende på vores besvær. Vi viste kvalitet og karakter og tog alle tre point på en svær bane, siger en yderst tilfreds Rafael Benitez.

Real Madrid ligger lige nu alene i front i La Liga med 21 point, men rivalerne fra Barcelona kan komme op på á point senere i dag, hvis de slår Eibar hjemme på Camp Nou.

INGEN KOMMENTARER