Benzema tager efterforskning med ophøjet sindsro

Benzema tager efterforskning med ophøjet sindsro

860
0
DEL

Ifølge rapporter fra Frankrig, har Real Madrid stjernen Karim Benzema tilbragt natten i forvaring grundet den efterforskning, der lige nu finder sted omkring hans person.

Ifølge Karim Benzemas advokat, Sylvain Cormier, tager den franske landsholdsstjerne situationen roligt. Rapporter fra Frankrig antydede i går aftes, at Karim Benzema skulle tilbringe natten i politiets varetægt.

Der er, som tidligere sagt her på siden, tale om en afpræsningssag, hvor Lyon stjernen Mathieu Valbuena er blevet truet og altså afpresset med en sexvideo, hvori Valbuena, sammen med sin kone, altså skulle medvirke.

Karim Benzemas advokat holder fortsat på, at den franske landsholdsspiller ikke har noget som helst at gøre med afpresningen af Valbuena.

– Han er rolig, fortalte Sylvain Cormier senere de franske journalister.

– Min klient besvarer spørgsmålene. Jeg husker at det var ham selv, der stillede sig til rådighed for dommerne.

Karim Benzema er den anden højtprofilerede fodboldspiller, der eftersigende har svaret på sprøgsmål i sagen. Den tidligere franske landsholdsspiller Djibril Cisse blev også afhørt i sagen men er siden blevet løsladt uden sigtelse.

Hvis man skal tro rapporterne fra Frankrig, så blev Benzema onsdag bragt ind til afhøring af myndighederne i Versailles. Afhøringen skulle eftersigende dreje sig om Karim Benzemas viden om den gruppe, der altså nu afpresser Mathieu Valbuena med den pågældende sexvideo.

INGEN KOMMENTARER