Berlusconi på nakken af Milan-træner

Berlusconi på nakken af Milan-træner

915
0
DEL

Efter kun 8 Serie A-kampe i spidsen for AC Milan kan Sinisa Mihajlovic for alvor mærke presset i den italienske storklub, hvor han ikke har formået at imponere de succeshungrende fans. Nu stiller ledelsen også spørgsmålstegn til serberens evner.

10 point i 8 kampe er langt fra den start, som Milan-tilhængerne havde håbet på inden sæsonens start. Især efter at have haft de store spenderbukser på i sommerens transfervindue, hvor bl.a. det colombianske angrebses, Carlos Bacca, ankom fra sidste sæsons Europa League-vindere, Sevilla.

Den manglende succes for ‘Rossoneri’ gør ondt på selvforståelsen, og Milan-ejer, Silvio Berlusconi, udtrykte oven på midtugens skuffende nederlag til bysbørnene fra Inter sin frustration under en middag med Milan-direktør, Adriano Galliani.

– Adriano, hvornår sender du ham væk?, skulle Berlusconi eftersigende have sagt med en klar reference til Mihajlovic ifølge Gazetta dello Sport.

Gazetta rapporterer ydermere, at en manglende erstatning kan være den serbiske cheftræners redning.
Dog rygtes den tidligere Milan-spiller, Roberto Donadoni, til klubben som en mulig erstatning, men ifølge avisen er Milan-ejeren ikke overbevist om den tidligere Parma-træner.

Oven på de skuffende resultater mod både Inter og sidste weekends udekamp mod Torino, er intet mindre end en sejr påkrævet i søndagens opgør mod Sassuolo, hvis Mihajlovic fortsat skal være at finde i det milanesiske.

AC Milan indtager i skrivende stund en skuffende 13. plads i den italienske Serie A.

INGEN KOMMENTARER