Bisgaard: Han bør blive udtaget til landsholdet

Bisgaard: Han bør blive udtaget til landsholdet

964
0
DEL

Den tidligere landsholdsspiller mener, at Viktor Fischer bør udtages til de afgørende Play-off kampe mod Sverige om to uger. 

Mandag eftermiddag afslører landstræner Morten Olsen, hvilken trup han har valgt at udtage til de Play-off kampe mod Sverige, der skal vindes, for at sende Danmark til EM i Frankrig næste år.

Danmarks offensiv har haltet i efterårets kampe, og ifølge TV2sportens ekspert Morten Bisgaard, er der brug for et nyt, men velkendt, ansigt i den daske trup.

– Viktor Fischer er i storform, og Danmark har brug for nogle spillere, der kommer med momentum og med selvtillid. Når vi ser på Pione Sisto, der har lidt problemer med skader, så virker det naturligt, at Viktor Fischer afløser ham, siger Morten Bisgaard til TV2Sporten.

Viktor Fischer var sidst med for det danske A-landshold da man i juni måned i år, slog Montenegro i en venskabskamp. En kamp som Viktor Fischer selv scorede i.

Fischer har ikke været med i efterårets landskampe på trods af, at han har præsteret flot for sit klubhold Ajax Amsterdam, hvor han senest i weekenden scorede to mål, og lavede to assists i Ajax’ 6-0 sejr over Roda.

Om Viktor Fischer bliver udtaget til landsholdet igen, fortæller Morten Olsen os på sit pressemøde i dag kl. 13:20.

INGEN KOMMENTARER