Blatter: VM 2022 skulle aldrig have været i Qatar

Blatter: VM 2022 skulle aldrig have været i Qatar

781
0
DEL

FIFA er i øjeblikket stærkt omtalt grundet anklager om korruption. 
FIFA er under hårde anklager om korruption, hvor en stigende kritik ligeledes retter sig mod, hvorfor man har placeret VM 2022 i Qatar. Hele denne diskussion får nu nyt liv. Det skyles, at den kritiserede og nu suspenderede FIFA-præsident, Sepp Blatter, ytrer at VM 2022 aldrig skulle have været i Qatar.

Sepp Blatter udtaler følgende til det russiske medie tass.Ru

– I 2010 havde vi en diskussion om VM, og vi endte med at tage en beslutning. Vi valgte, at VM skulle til Rusland, fordi slutrunden aldrig har været i Rusland eller Østeuropa, og så var det planen, at slutrunden i 2022 skulle være i USA. På den måde ville vi have VM hos de to største politiske magter. Alt var godt indtil det øjeblik, hvor Sarkozy mødtes med Qatars kronprins. Ved en efterfølgende frokost med Platini, sagde han, at det ville være en godt at vælge Qatar. Der var en hemmelig afstemning. Fire stemmer fra Europa gik fra USA til Qatar, så resultatet endte 14-8. Det ville have været 12-10 til USA.

Der er dermed igen smidt yderlige benzin på bålet i de kritiske sager, som over de seneste måneder er væltet ned over FIFA.

INGEN KOMMENTARER