Bliver Serie A-brasilianere overset?

Bliver Serie A-brasilianere overset?

861
0
DEL

I den seneste Brasilien-trup har træneren Carlos Dunga udeladt Juventus-backen Alex Sandro og playmakeren Hernanes. Derimod er veteranen Kaka med.

Carlos Dunga blev af tuttosport stillet et spørgsmål vedrørende den manglende brug af brasilianere fra Serie A, da hverken Alex Sandro eller Hernanes har klaret cuttet til landsholdstruppen. Han fastslog, at det absolut ikke havde noget med det at gøre.

– Det passer ikke, at jeg bevidst fravælger brasilianere der spiller i Italen. Miranda(spiller for Internazionale) er en leder på holdet.

– Og jeg taler med dem alle sammen. Problemet er er bare, at der er 200 mio. brasilianere i verden, og jeg kan kun udvælge 23 til holdet.

Han siger dog, at han har snakket med Alex Sandro, som Juventus erhvervede sig i sommerpausen for 26 mio. €, om at han skal kæmpe sig ind på førsteholdet hos Juventus, hvor hans plads lige nu er blokeret af veteranen Patrice Evra.

– Jeg har snakket med Sandro før. Det faktum at klubben har betalt 26 mio. € for ham, må betyde at de har en hvis tiltro til ham.

– Alex Sandro har store kvaliteter. Hvis Roberto Carlos har kaldt ham sin efterfølger, så stoler jeg på det.

Det kunne godt lyde som om, at Dunga forventer at hente Alex Sandro op til landsholdstruppen i fremtiden.

Dunga accepterer også at Hernanes måske har spillet under et for stort pres, efter at han er blevet sammenlignet med Andrea Pirlo, hvilket Hernanes afviste.

– Han havde ret i, at han ikke skal sammenlignes med Pirlo, fordi Pirlo er en legende. Det lægger for meget pres på Hernanes.

 

INGEN KOMMENTARER