Bonaventura før Milano-brag: Vi skal tro på os selv

Bonaventura før Milano-brag: Vi skal tro på os selv

845
0
DEL

I aften mødes de to italienske storklubber fra Milano i en kamp om Luigi Berlusconi-trofæet, der er en årlig tilbagevendende begivenhed til ære for Silvio Berlusconis fader.

Efter et skuffende uafgjort resultat mod Torino i Serie A i weekenden vil AC Milan gøre meget for at komme oven på igen, i midtugens ærefulde kamp mod lokalrivalerne. Giacomo Bonaventura gav i forbindelse med et fan-event interview til klubbens hjemmeside, og forklarede at hele holdet skal rejse sig:

– Vi skal arbejde hårdt og tro mere på os selv. Vi kan godt råde bod på de tabte point i ligaen. Vi har selvtillid og en stor tro på træneren. Vi har spillet godt, men et godt hold skal kunne holde sine føringer, hvilket vi har manglet. Vi bliver nødt til at se på vores fejl og sørge for de ikke gentager sig. Som det ser ud lige nu, skal vi bare bruge nogle få gode resultater for at blande os i toppen af ligaen.

Bonaventura fortalte også om hans forventninger til onsdagens kamp:

– Det er en kamp, vi kan bruge til at prøve nogle ting af og finde nogle andre løsninger. Det bliver en brugbar træningskamp som vi selvfølgelig går efter at vinde. Vi vil dog ikke lægge for meget pres på os selv, da vi fokuserer mere på at få point i ligaen. Vi spillede en god kamp med 4-3-3-opstillingen i weekenden og det er godt at vi kan variere vores system, så vi vil nok prøve noget mere af i denne kamp, men sejre er den bedste medicin for alle hold, så vi går selvfølgelig efter at vinde over Inter.

Inter indtager en 3. plads i Serie A, mens AC Milan ligger nummer 13.

INGEN KOMMENTARER