Bournemouth klar til at sprænge banken for Roma-stjerne

Bournemouth klar til at sprænge banken for Roma-stjerne

530
0
DEL

Premier Leauge-oprykkerne fra Bournemouth er angiveligt klar til at sprænge deres egen transferrekord for Romas Juan Iturbe, og en aftale skulle næsten være lukket. 

16,2 millioner pund. Så mange penge skulle Bournemouth være klar til at lægge for argentinske Juan Iturbe, der til dagligt slår sine folder i AS Roma.

Den 22-årige midtbanespiller har tidligere været tæt på et skifte til Watford, men i ellevte time brød handlen sammen, fordi Iturbe frygtede for manglende spilletid.

Nu skulle en anden oprykker i Premier League, nemlig Bournemouth, der ikke just er kendt for at sprede om sig med finanserne, være klar til at smide store penge efter den driblestærke offensivspiller.

Den engelske avis Daily Express mener at vide, at Bournemouth er tæt på at lukke en aftale med Roma, som vil bringe Iturbe til Premier League for 16,2 millioner pund.

Avisen erfarer ydermere, at Bournemouths øverste ledelse er klar til at hæve lønbudgettet for at sikre den 22-årige Roma-stjerne allerede i næste måned, når transfervinduet åbner.

Juan Iturbe er noteret for 399 spilleminutter i Serie A i indeværende sæson.

INGEN KOMMENTARER