Braithwaite: Frankrig klart de bedste

Braithwaite: Frankrig klart de bedste

960
0
DEL

Martin Braithwaite startede inde for Danmark i går, da de blev tromlet ned af EM-værterne fra Frankrig i Telia Parken.

Danmark har været i gruppe med Frankrig, der dog kun har spillet mod de resterende hold i puljen i testkampe, da de jo som bekendt er værter ved EM til sommer. Martin Braithwaite er glad for, at det kun var i testkampe, Danmark skulle møde franskmændene:

– Det er 100 procent det stærkeste hold, vi har spillet mod. De er rigtig gode, og det må vi forsøge at lære af. Hvis vi gerne vil med til EM, skal vi også kunne levere mod et hold af deres kaliber, siger Braithwaite, der til daglig selv spiller i Frankrig, ifølge bold.dk og fortsætter:

– Vi blev kørt over i første halvleg (1-2-nederlaget i går, red.). Det var ikke særlig sjovt. Efter fem minutter stod den 2-0 til dem, og så er det altså op ad bakke. Det ændrer kampen ret drastisk for os. Havde vi kunnet modstå presset og komme igennem den periode uden scoringer, var det måske blevet til noget.

Den danske angriber stiller sig ikke tilfreds med et ellers hæderligt nederlag:

– Vi skal tænke på os selv, og hvad vi kan forbedre. Vi kom bedre med i anden halvleg, men jeg kan ikke lide at tabe, så jeg er aldrig tilfreds med et nederlag. Selvfølgelig kunne man godt have frygtet, at det blev rigtig grimt efter fem minutter, men vi får lukket dem okay ned, men det skal blive bedre, siger en bestemt Braithwaite til slut.

Hvis Frankrig havde været med i gruppen, var de sluttet som etter med 23 point, to point mere end Portugal.

INGEN KOMMENTARER