Brandt: Chicharito er en klassespiller

Brandt: Chicharito er en klassespiller

778
0
DEL

Javier ‘Chicharito’ Hernandez har i høj grad imponeret Bayer Leverkusen-lejren, ifølge Leverkusens stortalent, Julian Brandt.

I et eksklusivt interview med bundesliga.com forud for Leverkusens møde med VfL Wolfsburg afslører den 19-årige, hvordan ‘Lille ært’ er faldet til i klubben.

Det første spørgsmål bundesliga.com spurgte den 19-årige Brandt om, det lød som følger:

Diego var dit idol som barn. Leverkusens nye skud på stammen Javier Hernandez er også et forholdsvis stort navn i moderne fodbold. Hvilken type fyr er han?:

Brandt: Chica er en stille fyr, som du er, når du er ny i en gruppe. Ikke alle, der har været rundt omkring og spillet for klubber som Real Madrid og Manchester United, ønsker at begå sig omkring de yngre spillere. Sådan er det slet ikke med ham. Han er åben, oprigtig og, sidst men ikke mindst, så er han en fantastisk fodboldspiller. 

Det næste spørgsmål Brandt blev stillet, det lød sådan her:

Chicharito har et væld af international erfaring. Hvis du ikke vidste, at han havde optrådt 70 gange for landsholdet og 35 gange i Champions League, ville du så være i stand til at se det til træning?

Brandt: Det er svært at sige. Der er helt sikkert tidspunkter, hvor en topspiller med masser af international erfaring kommer til en ny klub, men det bare ikke fungerer for ham af en eller anden grund. Ingen kan forklare det. Det er derfor, jeg ikke ved, om jeg ville kigge på Chicha sådan uden at kende hans navn og karriere. Hvad jeg dog ved, det er, hvad jeg ser, og Chicha er virkelig en klassespiller, der gør, hvad han gør virkelig godt for os.   

INGEN KOMMENTARER