Brøndby får besat nyoprettet trænerstilling

Brøndby får besat nyoprettet trænerstilling

2956
0
DEL

30-årige Anders Norquist, der kommer fra en stilling som T+-træner i HIK, besætter en nyoprettet stilling som U+-træner i Brøndby IF. Det meddeler klubben selv på deres hjemmeside. 

For få dage siden afslørede de blå-gule fra den københavnske vestegn, at der bliver foretaget en række rokader og strukturændringer i klubbens talentprogram, der har fået kaldenavnet Masterclass.

Læs også: Brøndby tager næste skridt i talentudviklingen

I den forbindelse har Brøndby opslået en ny trænerstilling ved navn U+-træner, som ifølge klubben er en selvopfunden trænerbetegnelse, hvor U’et står for udvikling, og stillingen er allerede besat.

Læs også: Nicolai Jørgensen vil væk senest til sommer

Det er Anders Norquist, der kommer fra en stilling som T+-træner i HIK, der får den spritnye trænerbetegnelse i Brøndby IF.

Klubben fortæller, at den nye trænerstilling er skabt for at indtage en førerposition i den danske talentudvikling.

– Med U+-træneren går Brøndby IF forrest i den danske talentudvikling og løfter niveauet for træning i U9-U12 til nye højder, skriver klubben på deres hjemmeside og fortsætter uddybende:

– Tanken er at løfte træningsniveauet nedefra, så endnu flere af klubbens spillere kan gå hele vejen fra talentholdene til Superliga-truppen.

Læs også: Liverpool jagter sydamerikansk midtstopper

Ansættelsen af Anders Norquist er også nøje overvejet, og den 30-årige talentudvikler får en hovedansvarlig opgave i hverdagen.

– Anders Norquist bliver hovedansvarlig for den daglige træning, spiller- og trænerudviklingen U9-U12, ligesom han kommer til at have daglig sparring med trænerteamet i Brøndby Masterclass U10-U19, oplyser klubben på brondby.com og tilføjer:

– Derudover vil han samarbejde tæt med Brøndbyernes IF i dagligdagen i forhold til udvikling af børnetræningen hos U5-U9

Den nyoprettede stilling er skabt i samarbejde mellem den professionelle afdeling og amatørafdelingen, og Anders Norquist tiltræder som U+-træner i Brøndby IF d. 1. februar 2016.

Læs også: Engelsk spiller forvandlede 20 kroner til 400.000 kroner

INGEN KOMMENTARER