Brøndby lammetævede OB i Odense

Brøndby lammetævede OB i Odense

595
0
DEL

Det kører for Brøndby for tiden. Her til aften vandt holdet påny, da de blågule formåede at udradere OB på udebane. Det lykkedes meget godt, og så kunne drengene fra Vestegnen tage en fortjent sejr.

Det hele begyndte ellers skidt for Brøndby, der hurtigt kom bagud på et flot mål af Kenneth Zohore, der tidligere har optrådt for netop Brøndby. Blot et par minutter efter Zohores føringsmål, kom Brøndby dog tilbage på sporet, da Rudolph Austin udlignede.

Den stilling holdt kun i sølle fire minutter før den var gal igen i OB defensiven. Teemo Pukki kunne nemt gøre det til 2-1 efter et forsvarskoks, hvor OBs målmand og forsvaret gik fejl af hinanden.

Herfra tog Brøndby fuldstændig initiativet i kampen, og det var kun et par langskudsforsøg fra Buzuladzic, der reelt set var tæt på at bringe OB tilbage i kampen. De blåstripede kunne slet ikke finde tilbage i opgøret, og efter en halv times spil blev det en endnu sværere opgave for hjemmeholdet, da Thomas Kahlenberg flot sparkede bolden fladt i kassen.

OBs målmand Koval har fået meget kritik siden sin start i det fynske, og i dag blev den start gjort endnu værre, da ukraineren var skyld i to af målene. I 2. halvleg kunne han dog intet stille op, da Johan Elmander kom ind fra bænken og scorede til båder 4-1 og til sidst også til 5-2. Før det havde Anders K. Jakobsen givet OB et trøstemål, men det ændrede ikke ved tingene.

Brøndby endte med et vinde opgøret med hele 5-2. Dermed kan det konkluderes, at de blågule er et af de mest formstærke hold for tiden i Alka Superligaen. I næste runde skal Brøndby møde FC København i The New Firm, og her kan drengene fra Vestegnen faktisk komme helt op og snuse til FC København.

INGEN KOMMENTARER