Brøndby-reserve savner rotation

Brøndby-reserve savner rotation

1202
0
DEL

Brøndbys unge forsvarsspiller, Frederik Holst, har ikke fået meget spilletid i denne sæson og føler at han burde spille mere.

21-årige Holst har spillet 109 kampe for de gul-blå, men i denne sæson har der været langt mellem de aktive minutter for backen og han har primært fået spilletid som indhopper på midtbanen.

Nu begynder han dog for alvor at savne spilletid og mener at han har noget at byde ind med på Brøndby-mandskabet:

– Jeg synes, jeg burde spille mere. Jeg kan bidrage med noget. På midten ser det lidt svært ud, men på højre back har Johan (Larsson, red.) fået rigtig mange kampe. Han har spillet alle Superliga-kampe, men jeg synes også jeg ville kunne bidrage med en ting eller to, siger Holst til 3point.dk og fortsætter:

– Måske kunne der blive roteret lidt mere på holdet. Det er meget de samme spillere, og det er selvfølgelig også helt fair. Men vi er mennesker og ikke robotter, og jeg synes der er nogen, der ser lidt trætte ud. Det er helt forståeligt, når de har spillet meget, både på klub- og landshold. Men lidt mere rotation, det ville ikke gøre mig eller andre på holdet noget.

I kampen mod AaB kom den unge Brøndby-motor ikke på banen. Det var en frustrerende kamp set udefra, mener han.

– Det vi leverede mod AaB var ikke kønt, det var faktisk pinligt at se på. Både for fans, men også ude fra bænken. Man kunne ikke gøre noget som helst og heller ikke at komme ind i kampen, var pisse frustrerende, må jeg indrømme. 2-0 på hjemmebane, det må aldrig ske på Brøndby Stadion.

Frederik Holst har dog været en del af U21-landsholdet gennem sæsonen, hvilket er vigtigt:

– Det er vigtigt for mig, at jeg er en fast del af U/21-landsholdet. Det er ikke så meget spilletid jeg får her i Brøndby, så det er skønt. Indtil videre har jeg spillet samtlige minutter på højre back, som er den position jeg helst vil spille. Det er jeg virkelig glad for. Det bliver en god samling.

Backen mener dog også at han fortjener mere spilletid på klubholdet:

– Nu må vi se hvad der sker i det nye år. Men jeg vil rigtig, rigtig gerne spille, og det må meget gerne være på backen, som jeg har vist på landsholdet, at jeg udmærket kan. Vi har mødt nogle fine modstandere, blandt andet Tyskland, hvor hele holdet, men også jeg selv, viste, at jeg kan være med både offensivt og defensivt. Så det er klart, jeg skal snart til at have noget spilletid. Det er ved at være noget tid siden jeg har været på backen i Brøndby-trøjen.

Holsts sidste mulighed for spilletid for Brøndby i denne sæson er på søndag, når de blå/gule gæster FC Nordsjælland.

INGEN KOMMENTARER