Buffon: Jeg er stolt af mit hold

Buffon: Jeg er stolt af mit hold

969
0
DEL

Juventus-keeper, Gianluigi Buffon, ærgrer sig over italienernes Champions League-exit, men slår samtidig fast, at han er stolt af sit hold. 

Det så ellers godt ud for Juventus, da man onsdag aften var foran 0-2 mod Bayern München efter bare en halv times spil. Kvartfinalerne var nærmest hjemme, men en sen scoring fra Thomas Müller sendte kampen i overtid, og her kom Juventus til kort, og tabte sammenlagt ottendedelsfinalen med 6-4.

Det skuffende resultat ærgrer Juventus’ målmand, Gianluigi Buffon, men den erfarne keeper er trods kampens udfald stadig stolt af sit hold.

Læs også: Pogba: Detaljerne gjorde forskellen

– Fodboldresultater afhænger af målchancer. Bayern angreb meget i anden halvleg, og de udnyttede chancerne. Det er altid ærgerligt at lukke et mål ind i sidste minut, men jeg er stolt af mit hold, siger Buffon til Uefa.com.

Endvidere mener Buffon, at kampen mod Bayner München er et udtryk for, at Juventus-mandskabet har forbedret sig en del siden sidste år.

– Dette nederlag skal lade os forstå, at vi er bedre end i sidste sæson. Vi forlader turneringen med oprejst pande, afslutter Buffon.

INGEN KOMMENTARER