Burde Barcelona satse med hensyn til Messi?

Burde Barcelona satse med hensyn til Messi?

804
0
DEL

Lionel Messi er fortsat skadet, men vil efter alt at dømme snart kunne vende tilbage til fodboldbanen. Spørgsmålet er bare, hvor lang tid der skal gå. At lade Messi spille før tid kan vise sig at gøre det hele meget værre.

Lionel Messi er uden tvivl en kæmpe faktor for FC Barcelona når han spiller, men det gør han ikke i øjeblikket. Det er tidligere set, hvor skadeligt det kan være, hvis man kaster en småskadet spiller ud i en engentlig kampsituation, inden han er klar til det. Derfor burde Barcelona også vente og ikke hovedkulds kaste hovedpersonen i kamp.

Lige nu har man to spillere i Neymar og Suarez, der bærer holdets offensiv. De laver mange mål og derfor virker holdet ikke så påvirket af Messis fravær som man kunne have troet eller frygtet, da Messi blev skadet. Derfor kan man argumentere for, at det ikke vil give nogen mening, hvis Barcelona har alt for travlt med at få Lionel Messi tilbage på banen.

Det der er blevet bevist under Messis skadespause er, at Barcelona med Messi på holdet har det bedste tremands angreb i verden. Uden Messi har de det bedste tomands angreb i verden. Det er derfor ikke så stort et problem igen, at undvære den lille magiker. Det er selvfølgelig altid problematisk at skulle undvære Lionel Messi på sit hold, men på nuværende tidspunkt er det altså ikke et skelsættende problem.

Hvis vi kigger på sidste sæson, så var det først i foråret, da Barcelona satte alt ind på at vinde titlen i La Liga, at Barcelona for alvor udfoldede sig. På nuværende tidspunkt har Barcelona samme antal point som ærkerivalerne fra Real Madrid. Meget tyder altså på, at det er hvad der sker fra januar og fremefter, der kommer til at bestemme, hvem der vinder titlen i La Liga denne sæson. Lige nu er førsteprioriteten for Barcelona at holde Real Madrid fra fadet, hvilket de for alvor får mulighed for den 21. november, hvor Barcelona besøger Real Madrid på Bernabeu. Den kamp kommer efter alt at dømme til at afgøre, hvilket af de to mandskaber, der får det bedste udgangspunkt i forhold til foråret. Med mindre kampen ender uafgjort, hvorved vi ville være lige vidt.

Hvad der, i Messis fravær har været mere imponerende, er ikke blot Neymar og Suarez som individuelle spillere, men det faktum at de har fået det til at fungere som en enhed. De havde begge muligheden for at sige, at de hver især ville gå efter at være den spiller, der skiller sig ud når Messi ikke er på banen. Det har ikke vist sig at være tilfældet. I stedet har de spillet sammen, sat hinanden op og vigtigst af alt formået at score mål uden troldmanden fra Argentina.

INGEN KOMMENTARER