Callejon: Inter har en fordel i mesterskabskampen

Callejon: Inter har en fordel i mesterskabskampen

583
0
DEL

Napoli kæmper lige nu med Inter om det italienske mesterskab, og selvom der også er andre hold med i kapløbet om mesterskabet, så mener José Callejon, at Inter har en klar fordel i forhold til de andre hold.

Lige nu er det uhyre tæt i topstriden mellem topholdene i Serie A. Ifølge en af Napolis profiler, José Callejon har Inter en klar fordel, da de ikke deltager i europæiske turneringer, som de andre tophold i Italien gør, og det kan blive afgørende mener Napoli-profilen.

– Inter har fordelen af ikke at spille i Europa, så de kan slappe af i løbet af ugen. Jeg er sikker på deres nederlag til Lazio kun var en enkelt smutter, siger Callejon ifølge football-italia.net.

– Fiorentina spiller fantastisk fodbold og er indtil videre den modstander, der har voldt os størst problemer. Jeg regnede med, at Juventus var røget af radaren i forhold til topplaceringer, men der tog jeg fejl. Roma kan også komme tilbage hurtigt, siger Callejon yderligere om konkurrenterne, som Napoli respekterer meget.

Inter fører lige nu Serie A med 36 point, mens Fiorentina og Napoli lige nu har 35 point. Begge konkurrenter til Inter spiller europæisk fodbold, og her er begge hold gået videre i Europa League til knockoutfasen.

INGEN KOMMENTARER