Capello: Ronaldo var dårlig indflydelse

Capello: Ronaldo var dårlig indflydelse

931
0
DEL

Den bundrutinerede træner Fabio Capello afslører, at den brasilianske stjerne havde dårlig indflydelse på Real Madrid-truppen. På trods af dette er Ronaldo den bedste spiller, som italieneren nogensinde har trænet. 

Der hersker vist ingen tvivl om, at Ronaldo i sin storhedstid var en af de mest kyniske angribere, fodboldverdenen endnu har set. Selvom brasilianeren scorede mål på samlebånd i både FC Barcelona, Inter og Real Madrid, huskes han desværre ikke kun for sin store målnæse.

I takt med at karrieren gik mod sit efterår, blev brasilianeren større og større. Bogstavelig talt. Disse ekstra kilo på sidebenene, var brasilianerens daværende Real Madrid-træner, Fabio Capello, naturligvis ikke stor tilhænger af. Den nu 39-årige Ronaldo respekterede dog ikke italienerens autoritet.

– Han mødte op til pre-season i Madrid med en vægt på 96 kg, så jeg bad ham om at komme ned på 88-90 kg, fortæller Capello og afslører, at han intet kunne stille op med brasilianerens vægtproblem.

– Der var intet, jeg kunne gøre. Han var en fantastisk spiller, men han havde dårlig indflydelse på truppen, slog den 69-årige italiener fast til Globe Soccer Awards.

Trods vægtproblemerne er Ronaldo stadig den dag i dag den bedste spiller, som Capello har haft under sine vinger.

– Fænomenet Ronaldo var den bedste spiller, jeg nogensinde har trænet, lyder den afsluttende kommentar fra den rutinerede træner.

Ronaldo forlod i januar 2007 Los Blancos til fordel for italienske AC Milan, der stod klar til at tage imod den brillante og til tider kontroversielle brasilianer.

INGEN KOMMENTARER