Carlo Ancelotti bliver klummeskribent

Carlo Ancelotti bliver klummeskribent

894
0
DEL

Carlo Ancelotti har trods sin prominente fodboldstatus som en af klodens dygtigste og mest velansete fodboldtrænere valgt at blive klummeskribent hos Goal.

Med et træner-CV, der tæller klubber som Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG og senest Real Madrid, vil de færreste nok have troet på, at Carlo Ancelottis næste job ville være hos et fodboldmedie i rollen som klummeskribent.

Ikke desto mindre er det nu en realitet. Således kan Goal.com mandag morgen bekræfte, at man har fået prominent selskab på redaktionen, i og med at Carlo Ancelotti fremover vil sidde bag tasterne og skrive indsigtsfulde klumme, når Champions League-bolden ruller, og det ser den italienske succestræner frem til.

– Jeg elsker det faktum, at jeg gennem Goal kan blive i fodboldens verden og fortsætte med at være i kontakt med så mange fans rundt om i verden, forklarer Ancelotti ifølge hans nye arbejdsplads.

– Det giver mig mulighed for at holde kontakten med verden og ytre min mening om fodbold. Det er dét, jeg elsker, fastslår han og fortsætter uddybende:

– Fodbold er en vidunderlig verden. Det er mit liv, og det vil være sådan i lang, lang tid. Dette er en fantastisk måde for mig at forblive involveret (i fodbold, red.) selv uden et hold.

Carlo Ancelotti ytrede for mindre end en uge siden, at han til januar igen var klar til at komme tilbage til trænergerningen, og at han særligt havde et ønske om at vende tilbage til den engelske Premier League. Om planerne er ændret siden sit nye job som klummeskribent skal være usagt.

Italieneren sagde i sommer nej til at vende tilbage til San Siro og overtage tøjlerne hos AC Milan igen, og han var angiveligt også førsteprioriteten i Liverpool, som så endte med at ansætte Jürgen Klopp.

INGEN KOMMENTARER