Chelsea-ejede Christian Atsu til Malaga på lejeaftale

Chelsea-ejede Christian Atsu til Malaga på lejeaftale

473
0
DEL
Ghana's Christian Atsu, front, is tackled by Ivory Coast's Siaka Tiene during their African Cup of Nations final soccer match in Bata, Equatorial Guinea, Sunday, Feb. 8, 2015. (AP Photo/Sunday Alamba)

Den ghanesiske landsholdsspiller, der er ejet af Chelsea, Christian Atsu, er blevet udlånt til Malaga fra La Liga. Lejeaftalen løber frem til slutningen af sæsonen.

Christian Atsu tilbragte den første halvsæson i Bournemouth, ligeledes på en lejeaftale. Hos oprykkerne var succesen dog meget begrænset. Han kom således ikke på banen i en eneste Premier League-kamp.

Den 24-årige offensiv-spiller udtalte for nylig til BBC, at han var tæt på at rykke til en anden spansk klub, nemlig Levante, men at dette skifte ikke blev til noget.

– Spansk fodbold vil passe godt til mig, udtalte Atsu i forbindelse med Levante-diskussionen.

– En spiller burde være i stand til at spille i enhver liga, men lige nu handler det ikke om, hvad der passer til en eller hvad der ikke passer til en. Det handler om, hvor jeg kan få spilletid.

I en udtalelse på Chelseas officielle hjemmeside lød det, at Atsu havde indvilliget i at fortsætte sin udvikling hos Primera Division-mandskabet Malaga.

Chelsea købte Atsu i september 2013. Han kom til London-klubben fra FC Porto, men har stadig sin første optræden til gode for Chelsea.

Han har tidligere været udlejet til den hollandske klub Vitesse Arnhem og sidste sæson til Everton.

 

INGEN KOMMENTARER