Rygte: Barca har Stones i kikkerten

Rygte: Barca har Stones i kikkerten

894
0
DEL

Det er ingen hemmelighed, at Chelsea F.C. gennem længere tid har jagtet Evetons unge midtstopper John Stones. Den 21-årige forsvarsspiller har i dette års Premier League fortsat de takter, han viste sidste sæson, og ifølge rygter har det fået F.C. Barcelona til at melde sig ind i kampen om den unge brite.

I sommer havde Chelsea riven ude efter John Stones, der til daglig gør sig i den blå del af Liverpool hos Everton. The Blues fik afvist et bud på hele 37 million pund, men afvisningen har tilsyneladende ikke fået Roman Abramovich til at kigge sig om efter alternativer.

Således har den russiske ejer af London-klubben klargjort et bud, der angiveligt sender cirka 40 millioner pund afsted til The Toffees.

Men fansene på Stamford Bridge skal ikke glæde sig for tidligt, hvis man skal tro en tidligere Liverpool-legende.

Danny Murphy er nemlig klar i mælet, når han skal komme med et bud på Stones’ fremtidige arbejdsgiver, og han er ikke bleg for at komme med store roser til Everton-stopperen.

– Han er potentielt den bedste midtstopper, England nogensinde har haft. Han sætter selv sine grænser. Jeg tror, han er kommende Barcelona-spiller, siger Danny Murphy til The Sun.

Spekulationerne, der siger, at Stones i fremtiden vil slå sine folder i La Liga, er ikke blot baseret på den tidligere Liverpool-spillers udtalelser. SunSport erfarer nemlig, at den unge forsvarskrumtap allerede er begyndt at lære spansk.

Barcelonas spillere er kendt for at spille på alle tangenter, når klubben har udset sig et muligt transfermål. Da Cesc Fabregas blev rygtet til Catalonien i 2011, var Barca-spillere dagligt ude i pressen for at rose den spanske midtbanespiller.

Nogle af de samme tendenser viser sig i jagten på Stones’ underskrift. Således har Gerard Pique fundet plads til John Stones på sit World XI 2015 hold, ligesom den unge engelske forsvarsspiler har trukket flest stemmer blandt Barcelonas fans, da de skulle stemme om, hvem de helst så, klubben hentede denne vinter.

John Stones, der startede karrieren i Barnsley, står noteret for seks landskampe for England.

 Læs også: Chelsea igen ude med snøren efter Everton-forsvarer
                  Stones vil have Cleverly med til EM

INGEN KOMMENTARER