Chelsea igen ude med snøren efter Everton-forsvarer

Chelsea igen ude med snøren efter Everton-forsvarer

697
0
DEL

The Blues forsøgte ihærdigt i sommerens transfervindue på at hente Evertons store forsvarstalent, John Stones, til Stamford Bridge. Skiftet fandt som bekendt ikke sted, men nu vil de engelske mestre efter sigende igen forsøge at sikre sig englænderens underskrift.

370 millioner. Så meget bød Chelsea på John Stones i sommerens transfervindue, men Everton-manager, Roberto Martinez lod sig ikke kue og afviste London-klubben blankt. Dette gjorde han på trods af, at Stones gerne ville forlade klubben.

Nu forsøger Chelsea sig igen. Naturligvis med en større pose penge. Ifølge det spanske medie Fichajes har Premier Leagues nr. 14 budt 450 millioner på den 21-årige forsvarsspiller.

Det virker dog til, at døren er lukket for et eventuelt salg, hvis man skal tro Roberto Martinez’ ord.

Det er ligegyldigt, om en klub er interesseret. Vi skabte en trup i sommer for at se, hvor langt vi kunne nå, når sæsonen er slut.

Vi kommer ikke til at miste nogen i januar, med mindre det er en spiller, som ikke har spillet, og vi derfor bliver nødt til at finde en løsning, lyder de ærlige ord fra den spanske Everton-manager.

John Stones har i indeværende sæson været fast mand hos The Toffees og har således spillet 18 ud af 20 mulige Premier League-kampe.

INGEN KOMMENTARER