Chelsea-kaptajn på vej væk?

Chelsea-kaptajn på vej væk?

892
0
DEL

Ifølge det britiske medie Daily Mirror kan Chelsea-kaptajn, John Terry, meget vel være fortid i London-klubben til sommer. Et mellemøstligt hold står efterstigende klar i kulissen med et lukrativt tilbud til den 34-årige englænder.

John Terry og Chelsea er som bekendt kommet forfærdeligt fra land i denne sæsons udgave af Premier League og i seneste spillerunde løb ‘The Blues’ ind i sæsonens femte nederlag i 10 ligakampe.

Sidste sæson tabte London-klubben kun 3 ligakampe, hvor den stærke, defensive organisation skabte rammerne for holdets store succes.

Denne succes er indtil videre udeblevet i denne sæson, og især Chelsea-defensiven har været udsat for heftig kritik. Herunder også John Terry, der i Premier Leagues 2. spillerunde blev skiftet ud for første gang i 176 kampe i Chelseas 3-1 nederlag til Manchester City. I den efterfølgende kamp blev han ovenikøbet udvist mod West Bromwich.

Det har således været en svær start for den tidligere engelske landsholdsspiller, og det kan muligvis være den sidste sæson for Terry i det engelske.

Al Arabi fra Qatar, hvis nuværende manager er Terrys tidligere Chelsea-holdkammerat, Gianfranco Zola, står eftersigende klar til udnytte den kritiske situation hos de forsvarende mestre. Ifølge Daily Mirror vil klubben forsøge at hente Chelsea-legenden i sommerens transfervindue.

John Terry fik sin debut for Chelsea i oktober 1998 og har siden vundet Premier League fire gange, ligesom han også førte hovedstadsklubben til Champions League-triumf i 2012.

INGEN KOMMENTARER