Chelsea-legende: Mourinho er den rette mand

Chelsea-legende: Mourinho er den rette mand

1234
0
DEL

Frank Lampard er overbevist om, at José Mourinho er den rette manager for Chelsea, og det engelske midtbanekoryfæ tror blot, at det er et spørgsmål om tid, før tingene kommer til at spille for London-klubben. 

Rygterne om en snarlig fyring af José Mourinho svirrer ovenpå Chelseas skuffende sæsonstart, men ifølge klublegenden Frank Lampard er den snak det rene nonsens.

– Afgjort. Hans statistik taler for sig selv; han er den mest succesrige manager i Chelseas historie, cementerer Frank Lampard, efter han blev adspurgt, hvorvidt José Mourinho er den rette mand for Chelsea.

– Jeg er sikker på, at han river sig selv i håret og vil ændre situationen hurtigst muligt. De (Chelsea, red.) har haft en svært start. Det forventer man ikke af Chelsea, eftersom at de har sat så høj en standard over de seneste 10-15 år, men de vil komme igen, lyder det videre fra en overbevist Frank Lampard.

Frank Lampard mener endvidere, at det blot er et spørgsmål om tid, før Chelsea igen vil begynde at vinde fodboldkampe.

– Måske er nogle spillere en smule ude af form, men vi taler om topspillere, en topmanager og en topklub. For mig at se er det kun et spørgsmål om tid, før de kan få vendt situationen. Måske kan de vinde ligaen igen, selvom jeg ved, at det bliver meget svært, siger Lampard afslutningsvis.

Chelseas næste Premier League-modstander er Jürgen Klopps Liverpool, men inden skal de krydse klinger med Mark Hughes’ Stoke-mandskab i Capital One Cup tirsdag aften.

INGEN KOMMENTARER