Chelsea-profil: Det var min drøm at komme til Chelsea

Chelsea-profil: Det var min drøm at komme til Chelsea

625
0
DEL

Willian har i denne sæson været et af de få lyspunkter for Chelsea, og brasilianeren har virkelig bevist, at han er egnet til den kontrakt, som han skrev under på, da han kom til klubben.

Godt nok har der været få lyspunkter for Chelsea i denne sæson, men et af de få lyspunkter har i sandelig grad været Willian, der har leveret rigtig gode præstationer for London-klubben, og det er endda til trods for, at holdet overhovedet ikke har spillet særlig godt. Selv indrømmer han da også, at det er dejligt at være i klubben, og det var hele tiden hans store drøm at komme til Chelsea.

– Jeg ved ikke hvordan jeg kan beskrive det øjeblik. Da jeg skrev under med Chelsea, var det det bedste øjeblik i mit liv, for det var min drøm at komme til at spille her, siger Willian Chelsea TV.

– Det var svært, for kun underskriften manglede for at komme til Tottenham, men jeg skrev ikke under da Chelsea i sidste øjeblik kom på banen. Jeg sagde ‘jeg er ked af det, men jeg skal til Chelsea. Det er min drøm’, siger Willian.

Willian har spillet 78 kampe for Chelsea i Premier League, og han har lavet otte mål for klubben, og mange af de mål er kommet i denne sæson.

INGEN KOMMENTARER