Chelsea-profil: Krisen er spillernes skyld

Chelsea-profil: Krisen er spillernes skyld

507
0
DEL

Chelsea har ikke haft nogen nem sæson indtil videre i år, og der er mange, der kigger sig i spejlet og tænker, hvem der egentlig skal have skylden for de manglende resultater. Branislav Ivanovic, er dog ikke i tvivl om, hvem der har skylden.

I sidste sæson var de flyvende og udspillede de fleste hold i Premier League, men i år har billedet var et noget andet et af slagsen for mesterholdet, Chelsea. Nu udtaler en af profilerne, at det er spillerne, der bærer ansvaret.

– Spillerne reagerede ikke godt, efter at have vundet ligaen i sidste sæson. Den eneste mulighed for at komme ud af dette, er at vinde, vinde, og vinde igen. Ingen har lagt mærke til noget anderledes i truppen.

– Jeg tror ikke, at der er nogen fodboldspillere, der har lyst til at tabe en kamp. Det er ligegyldigt, hvad der foregår omkring dig, dit job er at inde, og din passion er at vinde kampe, siger Ivanovic ifølge Sky Sports.

Chelsea er lige nu placeret på en skuffende 16. plads i Premier League blot tre point over stregen. I weekenden skal holdet så forsøge at tage en tiltrængt sejr, når holdet møder Norwich på hjemmebane i et bundbrag.

INGEN KOMMENTARER