Chelsea skal tilbage på sporet

Chelsea skal tilbage på sporet

1125
0
DEL

De forsvarende engelske mestre har ikke fået den bedste start på sæsonen. Sølle 8 point i de første otte runder er det blevet til, og træner José Mourinho virker som en presset mand.

Chelsea-mandskabet, som sidste år kunne lade sig hylde som engelske mestre, er nu blot 4 point over nedrykningsstregen. Dette er et alt andet end tilfredsstillende for klubben og deres fans. En sejr på lørdag er et krav.

Chelsea tager i niende runde af Premier League imod Aston Villa hjemme på Stamford Bridge. Dette, som pudsigt nok, kan betegnes som en vaskeægte bundgyser, skal for Chelsea og Jose Mourinho resultere i en sejr. Efter sidste rundes skuffende nederlag, på hele 3-1 til Southampton, må man formode at der på træningsanlægget, er blevet talt med store bogstaver fra den pressede cheftræner.

Spørgsmålet er nu, hvorvidt det på lørdag lykkes José Mourinho og Chelsea-mandskabet at vinde bundgyseren, eller om de endnu engang må indkassere et nederlag. Et nederlag, som kan sende Chelsea mod nedrykningsstregen og José Mourinho mod afgang.

INGEN KOMMENTARER