Chelsea-spiller: Situationen er ikke god for Mourinho

Chelsea-spiller: Situationen er ikke god for Mourinho

1013
0
DEL

Chelsea-profilen Oscar fortæller, at holdet bakker op om Mourinho, men at situationen er meget svær for portugiseren. 

José Mourinho er mere presset end nogensinde før, efter at et selvtillidsramt Chelsea-mandskab lørdag måtte se sig slået på Stamford Bridge af gæsterne fra Liverpool.

Chelsea-manageren forbliver i det ærefulde erhverv lidt endnu ifølge Sky Sports, men situationen er tilspidset, erkender Oscar, der dog i samme ombæring nævner, at holdet står bag Mourinho.

– Alle forsøger at hjælpe, men situationen er ikke god for hverken José (Mourinho, red.), spillerne, fansene eller for den sags skyld klubben. Vi er nødt til at begynde at vinde igen, forklarer løbestærke Oscar overfor klubbens egen hjemmeside.

Oscar ærgrer sig gul og grøn over, at holdet ikke fik mere ud af deres anstrengelser mod Liverpool og undskylder sig med uheld.

– Det er meget skuffende, fordi vi spillede så godt i første halvleg, men lige før pausen scorede Coutinho. Vi forsøgte virkelig, og vi kom tilbage i anden halvleg og spillede igen godt, men vi var meget uheldige. De (Liverpool, red.) scorede to mål, og så blev det en svær kamp for os, siger den arbejdsomme brasilianer.

Næste opgave for Mourinho, Oscar og co. er Dynamo Kiev i midtugens Champions League-kamp.

INGEN KOMMENTARER