Chelsea-stjerne vil ikke ændre spillestil

Chelsea-stjerne vil ikke ændre spillestil

770
0
DEL

Diego Costa har nu to gange modtaget 3-kamps karantæner, men han vil efter eget udsagn aldrig ikke ændre sin spillestil.

Diego Costa er en spiller der dele vandene.

Der er ingen tvivl om hans evner på en fodboldbane, på trods af hans manglende mål i denne sæson. Han er et bæst som få, og blandingen af styrke og hurtighed skræmmer de fleste PL-forsvar.

Men han har temperament, og det resulterer ofte i, at han bliver nævnt som en usympatisk spiller. Og det har for ham selv senest haft den konsekvens, at han blev udelukket fra tre kampe efter kambolage med Arsenals Gabriel.

Nu indrømmer Costa selv overfor BBC, at han ikke er nogen engel, men at han aldrig vil ændre sin spillestil.

– Jeg er kommet så langt, pga. den måde jeg spiller spillet på. Jeg har ikke tænkt mig at ændre på det, bare fordi nogle tænker noget specielt om mig

– Jeg tror, at man ændrer sig, når man træder ind på banen. Man er ikke den samme person, som man er uden for den. Jeg trækker mig ikke, og vil ikke bede nogen om at trække sig. Ude på banen vil jeg kæmpe det bedste jeg kan for mit hold.

Han nævner også, at han går ind i tacklinger som han ville have modtaget både gult og rødt for i Spanien, men han prøver at tilpasse sig spillestilen i England. Indtil videre passer han vist fint ind.

INGEN KOMMENTARER