Chelsea vil holde på Hazard trods påstået bud på 800 millioner

Chelsea vil holde på Hazard trods påstået bud på 800 millioner

838
0
DEL

I 2014 betalte Paris Saint-Germain i omegnen af 500 millioner kroner for at få David Luiz fra Stamford Bridge til Parc des Princes. De skal dog have langt mere op ad lommen, hvis Eden Hazard skal lokkes den samme vej.

Chelseas muligheder for at holde på Eden Hazard til næste sommers transfervindue virker til at forsvinde.

De franske mestre fra PSG, som samtidig er en af meget få klubber, der kan hamle op med Chelsea financielt, er tilsyneladende desperate efter at tilegne sig den belgiske landsholdsspiller næste sommer.

I følge Daily Mirror er den franske storklub villig til at hive så meget som 800 millioner op ad lommerne, hvis de til gengæld får Eden Hazard. De er begribeligvis ikke de eneste, er er interesseret i den unge belgier. En klub som Real Madrid har tidligere også udvist interesse for Eden Hazard.

Hazard underskrev en kontrakt på fem år med Chelsea, sidste sæson. Han har dog selv antydet at han kunne være interesseret i at flytte væk fra Chelsea.

Den 24-årige spiller, der i øvrigt blev kåret til Årets Spiller i 2014/15, støttede Real Madrid i sin barndom. Dette skulle dog eftersigende ikke fraholde PSG’s ejere fra at gøre ind indsats for at få belgieren til Paris næste sæson.

INGEN KOMMENTARER