City-forsvarer efter derby: Vi var organiseret

City-forsvarer efter derby: Vi var organiseret

899
0
DEL

Manchester Citys midtstopper Nicolas Otamendi var glad for at være en del af de 11 lyseblå startere i derbyet, og argentineren mener, at holdet stod bundsolidt på banen. 

Søndag eftermiddag var der lagt i kakkelovnen til et brag af en fodboldkamp på Old Trafford, men de seere, der havde glædet sig til sprudlende og dynamisk angrebsspil, blev slemt skuffet. Det var nemlig et defensivt slag, der da også endte i en nulløsning uden nævneværdigt mange chancer.

Den for tiden meget velspillende Nicolas Otamendi var da også meget begejstret for holdets defensive organisation, men han var først og fremmest tilfreds med at være i startopstillingen, efter anfører Vincent Kompany har gjort sit comeback.

– Jeg er tilfreds. Denne var en af de kampe, jeg ønskede at spille. Jeg var glad for at være på banen. Vi kunne ikke få sejren, men jeg er tilfreds, siger brølstærke Otamendi ifølge FourFourTwo, inden han fortsætter:

– Vi var ikke bare gode i defensive – vi var organiserede i alle aspekter af spillet. Vi sikrede os et vigtigt point, og det var også meget vigtigt, at vi ikke tabte.

– Pointet får os til at blive hængende i toppen af tabellen. Vi skal blive ved med at arbejde hårdt, så vi kan blive i toppen så længe som muligt, slutter Otamendi.

27-årige Nicolas Otamendi blev hentet i Valencia i sommer for en overgangssum på 34 millioner pund.

INGEN KOMMENTARER