City-stjerne misser Manchester-derby

City-stjerne misser Manchester-derby

920
0
DEL

Efter sin skade i Argentinas 2-0-nederlag til Ecuador i sidste uge, havde man forventet lidt over en måneds pause til Sergio Agüero, hvilket ville bringe hans deltagelse i Manchester-derbyet i fare, og han bekræfter nu, at han vil misse det.

Sergio ‘Kun’ Agüero er en spiller, der har haft en del skader, og ifølge Transfermarkt, har han haft hele 10 skader de seneste to år. Han har misset ikke mindre end 39 kampe i denne tid, og vil med sin nye skade formentligt misse helt op til syv mere og være ude i en måneds tid.

Det vil alarmere de fleste Manchester City-fans, der nok har en stor rød cirkel om den 25. oktober, hvor Manchester United vil tage imod ‘The Citizens’ på Old Trafford. Mange havde frygtet, at Agüero ikke ville blive klar til kampen, og det bekræfter han selv nu.

Han udtaler således til The Sun, at han måske er ude helt til december, og at han derfor også vil gå glip af Argentinas landskamp mod Brasilien i november.

– Jeg er nødt til blive klar uden at skynde det- siger han. -Jeg håber på at være tilbage snart, men jeg er nødt til at være 100 %, før jeg kan spille igen, fordi jeg gider ikke at blive skadet igen.

Sergio Agüero er ellers i fremragende form for tiden, hvor han for nyligt nettede hele fem gange imod Newcastle i Premier League inden landsholdspausen.

INGEN KOMMENTARER