City-stjerne regner med comeback i den kommende runde

City-stjerne regner med comeback i den kommende runde

572
0
DEL

Manchester City har mange stjerner i sin trup. En af de spillere som holdet dog ikke kan undvære er den altid farlige, Sergio Agüero. Den lille argentiner har endnu engang været ramt af en skade, hvilket har betydet, at han har siddet uden for i den seneste tid. Nu er han dog snart klar igen, det forsikrer han selv. 

Topholdet i Premier League, Manchester City, er ikke det samme uden Agüero på banen. Det tror jeg de fleste fodboldelskere er enige om. Nu er der så gode nyheder til Manchester-klubben, der igen råder over den lille lynhurtige argentiner til deres næste kamp.

– Jeg er ikke langt fra nu. Rent fysisk har jeg det fint, og jeg har holdt mig i så god form som mulig i skadespausen.

– Der er stadig en masse arbejde, som jeg skal gøre. Jeg håber at være tilbage på træningsbanen i denne uge eller måske i næste. Mit mål er kampen mod Liverpool, siger Agüero til klubbens hjemmeside.

Manchester City møder i næste runde Liverpool i et opgør, hvor der godt kan blive brug for den farlige angriber. Tidligere på sæsonen scorede Agüero hele fem mål i samme kamp, og det vidner lidt om, hvilken markant forskel, den lille argentiner kan gøre.

INGEN KOMMENTARER